29 січня 2019, 12:00, Насіння

В якості бонусу Євраліс надасть аграріям фунгіцидно-інсектицидну обробку насіння

Про це в ході бізнес-сніданку розповіли представники обох компаній. У ході зустрічі на тему «Піклуючись про насіння, піклуємося про аграріїв» сторони розповіли про суть бізнес-співпраці, передає Latifundist.com.

За словами Ольги Молокович, директора відділу маркетингу «Євраліс», продукція компанії має конкурентну генетику, разом з тим, керівництво ставило перед собою завдання пошуку «доданої вартості до гібридів», яку можна було б запропонувати вітчизняним сільгоспвиробникам. За результатами переговорів з BASF було прийнято рішення протруювати насіння комплексом препаратів даної компанії.

«На відміну від інших насіннєвих компаній, які обмежуються лише фунгіцидним захистом, «Євраліс» пропонує комплексну фунгіцидно-інсектицидну обробку насіння. При чому це буде бонусом для аграріїв, тобто при придбанні продукції преміум-сегменту не буде необхідності доплачувати за протруєння насіння», — додала керівник.

За словами Ольги Молокович, минулий сезон для компанії «Євраліс» видався вдалим. Продажі по кукурудзі і соняшнику вдалося збільшити приблизно на 15%.

«Зараз «Євраліс» перебуває в топ-четвірці найбільших західних компаній на ринку насіння кукурудзи та соняшнику. Крім того, наш завод з доробки насіння в Черкаській області увійшов до п’ятірки найбільших насіннєвих заводів в Україні», — зауважила Ольга Молокович.

За словами Сергія Кучерова, технічного менеджера BASF з розвитку продуктів олійних культур в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу, завдяки чималій кількості інструментів для аграріїв в 2019 році компанія зуміла посилити свої позиції, а співпраця з «Євраліс» дозволить BASF збільшити свою частку в сегменті захисту насіння.

«Зміни клімату впливають на поширення тих чи інших патогенів. І наявність вже готових рішень від компанії BASF слугує важливим моментом для забезпечення впевненості аграріїв у завтрашньому дні», — наголосив Сергій Кучеров.

Нагадаємо, основним напрямком співпраці компаній стала виробнича система Clearfield® для ріпаку та соняшнику і Clearfield® Plus для соняшнику. Наразі аграріям пропонується вдосконалені і високоефективні гербіциди Нопасаран®  Євро-Лайтнинг® і Євро-Лайтнинг® Плюс, що працюють в поєднанні з ультрасучасними і високоврожайними гібридами Euralis, стійкими до цих гербіцидів.