28 січня 2019, 17:15, Техніка

Pöttinger презентував систему Multiline з сівалкою Tegosem

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Поєднуючи компактну дискову борону або культиватор для пожнивного обробітку з сівалкою, система Multiline може використовуватися самостійно, з сівалкою Tegosem або в комбінації з механічною сівалкою Vitasem чи пневматичною Aerosem.

Оснащена електричною дозувальною системою, Tegosem використовується для посіву багатьох культур, включаючи гірчицю, кормові трави, ріпак, горох та боби. Насіння вноситься пневматично за допомогою розподільних пластин, що, за словами представників компанії, забезпечує точність незалежно від вітрових умов.

У повідомленні йдеться, що процес калібрування сівалки під необхідну норму висіву відбувається за допомогою натискання кнопки та займає всього 20 секунд. 

Термінал управління відображає кг/га, систему управління поворотною смугою, функцію спорожнення баку, функцію автоматичного калібрування та лічильники загальної кількості годин (годин/день), загальної кількості га (га/день).

Серед інших функцій: індикатор рівня для відслідковування вмісту насіннєвого бункеру, DGPS-датчик швидкості руху, а також датчики на верхній тязі та шасі для запуску/зупинки дозування.