21 січня 2019, 16:35, Україна

У LNZ Group повідомили про зміни у 2019 році

«Всі напрямки нашого холдингу будуть надалі зростати, розвиватися. Це пріоритети нашого бізнесу. Наголоси в цьому році будуть розставлені на професіоналізмі наших польових співробітників. Ми хочемо допомагати вирішувати всі гострі питання ведення сільського господарства, зміцнити позиції найближчих і кращих професіоналів на ринку для наших партнерів-фермерів», — підкреслила вона.

Юлія Каменєва, директор відділу маркетингу компанії LNZ Group

За словами Юлії Каменєвої, зупинився на мить — залишився на тому місці на все життя. Втілюючи цю ідею в життя, LNZ Group оновила слоган компанії — «Досвідом і працею заради більшого».

«Є ідея, яку ми хочемо донести до наших фермерів, є слід, який ми хочемо залишити в історії, є те, що буде жити після нас, в наступних поколіннях. А значить, все, що ми робимо сьогодні, є частиною того великого, до чого ми прагнемо і хочемо залишити після себе, зробити життя фермерів технологічно кращої і надати повний сервіс в рамках національної компанії. Досвідом і працею. Заради більшого!», — зазначила вона.

Юлія Каменєва розповіла, що в новий слоган закладений багаторічний досвід усіх напрямків бізнесу LNZ Group.

«Ми — перший насіннєвий завод в Україні. Починалося все з буряка, а зараз можемо доопрацьовувати і виробляти в повному циклі кукурудзу і соняшник. 170 років — великий досвід у виробництві насіння, який передавався поколіннями. На нашій господарської землі ми пробуємо всі технології та продукти, які продаємо і рекомендуємо клієнтам в рамках бізнесу дистрибуції. Цей досвід важко переоцінити, адже всі проблеми клієнта відчуваємо в прямому сенсі на собі. Яким ви пам'ятаєте LNZ Group 10 або 5 років тому? На сьогодні ми — дистриб'ютор номер 2 на ринку України в національному масштабі за обсягами продажів. Ми входимо в ТОП-25 найефективніших і найбільших латифундистів України. Наш завод серед TOП-10 українських насіннєвих заводів по виробництву кукурудзи і лідер за якістю вироблених насіння», — підсумувала Юлія Каменєва.