Проект розрахований на річний обсяг виробництва 3000 тонн глюфосинату з використанням передового запатентованого виробничого технологічного процесу Red Sun, який, за словами розробників, має певні переваги.

1. Менше інвестицій. В процесі виготовлення препаратів використовується модульна, автоматизована і техніка з безперервним робочим циклом, яка вимагає менших інвестицій.

2. Низька вартість. Процес дозволяє виробляти переробку в ході виробничої діяльності, що призводить до зниження собівартості і підвищення конкурентоспроможності продукту.

3. екологічність, утилізація відходів та енергозбереження. Технологія вірішує складаний проблему переробки відходів, існуючу в традіційному виробничому процесі. Процес виробництва, в основному, що не містіть відпрацьованого газу и твердих відходів, и дозволяє економіті енерговітраті.

4. Високий степень безпеки. Виробничий процес Повністю переведеного у цифрову форму и автоматизованого, что гарантує, что всі етапи виробництва Безпечні и знаходяться під контролем.

5. Яскраві перспективи на ринку в майбутньому. Нова технологія відповідає міжнародним екологічним нормам і стандартам, відповідає за виробництво затребуваного замінника гліфосату.

Очікується, що в зв'язку з розширенням можливостей в майбутньому лідерські позиції і конкурентоспроможність Red Sun на ринку неселективних гербіцидів зміцнитися, що матиме позитивний вплив на розвиток бізнесу компанії.

Інші новини по темі: