7 грудня 2018, 16:00, Україна

Компанія Агропродсервіс запровадила стипендіальну програму для аграрних вишів

Стипендіальна програма Нове зернятко» — це 16 іменних стипендій по 2000 грн. щомісяця для студентів 3 – 6 курсів, котрі прагнуть реалізовувати себе на практиці, проводити наукові дослідження на базі «Агропродсервісу», а в майбутньому знайти роботу в аграрному секторі України.

«Ми впевнені, що Україна багата на талановиту та розумну молодь. Тому ми прагнемо віднайти «нове зернятко» серед студентів, які хочуть жити та працювати в Україні, втілювати власний потенціал та іти в ногу з часом, аби розвивати рушій української економіки — аграрний сектор. Взаємодія бізнесу та університетів на сьогодні є необхідністю, адже більшість підприємств за останній час зробили потужний стрибок в модернізації власної виробничої бази та  освоєнні інновацій. Бізнес повинен інвестувати в розвиток кращих спеціалістів», — наголосив під час свого виступу Андрій Баран, та запросив університети активно долучатись до ознайомлення студентів з програмою.

У стипендіальній програмі «Нове зернятко» можуть брати участь студенти восьми ВНЗ аграрного спрямування та їх інститутів і відділень:

  • Вінницький національний аграрний університет;
  • Житомирський національний агроекологічний університет;
  • Білоцерківський національний аграрний університет;
  • Національний університет біоресурсів і природокористування України;
  • Львівський національний аграрний університет;
  • Подільський державний аграрно-технічний університет;Уманський національний університет садівництва;
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. Ґжицького.

В кінці зустрічі ректори учасники підписали угоди про співпрацю між ВНЕЗ та компанією «Агропродсервіс».

Прийом та реєстрація документів триватиме з 19 листопада до 15 грудня 2018 року. Усі документи студенти подають до уповноважених представників у ВНЗ або самостійно на електронну скриньку novezernyatko.study@gmail.com виключно в електронній формі. Повне положення, перелік необхідних документів та порядок подання для участі у конкурсі дивіться на офіційній сторінці стипендіальної програми «Нове зернятко»: www.novezernyatko.com.ua/stypendialna-programa/.