7 грудня 2018, 09:20, Насіння

UKRAVIT представила комплексні рішення для захисту та живлення зернобобових культур

Конференція зацікавила виробників і споживачів бобових з України, Німеччини, Ізраїлю, Канади, Естонії, Пакистану, Австралії, ПАР, Єгипту та інших країн, повідомляють в UKRAVIT.

За словами Олександра Мигловця, керівника відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР UKRAVIT, компанія бере участь у конференції вже вдруге. Однак на відміну від минулого року, сьогодні вона виступила не лише в якості учасника, але й як партнер. Цього року фахівці UKRAVIT спільно з організаторами заклали демонстраційні поля в Київській, Львівській та Херсонських областях, щоб показати аграріям з різних кліматичних зон свої системи захисту та підживлення в дії. 

«Виходячи з потреб аграріїв, компанія UKRAVIT тривалий час вивчала особливості вирощування нуту, сочевиці та квасолі в Україні. Тож на відміну від більшості компаній, які надають переважно вибіркові рішення, ми пропонуємо комплексний підхід — від протруювання до десикації. Крім того, ми розробляємо індивідуальні рішення захисту та підживлення зернобобових культур для конкретних господарств. І аграрії, які ними скористалися, високо оцінили їхню ефективність», — зазначив Олександр Мигловець.