5 грудня 2018, 15:35, ЗЗР

BASF розпочинає виробництво інноваційного фунгіциду Revysol®

Як зазначають у BASF, очікується, що Revysol® стане новим блокбастером в сегменті фунгіцидного захисту компанії.

«Запатентована формуляція була розроблена відповідно до високих нормативних стандартів, аби продемонструвати надзвичайно ефективну дію та селективність до широкого діапазону польових та спеціальних культур. Аграрії отримають численні переваги від швидкої дії та довготривалого ефекту в контролі хвороб, що позначиться на покращеному управлінні господарством», — говорять у BASF.

Revysol® буде доступний в адаптованих формуляціях для аграріїв усього світу, що дозволить їм краще захищати свої культури за різноманітних умов. На ринку України Revysol® з’явиться в 2023-25 роках.

«Ми задоволені успішним початком виробництва в Ганнібалі. Це важливий етап для того, щоб надати цей високоефективний фунгіцид нашим клієнтам. Завдяки інвестиціям у двозначну суму мільйонів євро, BASF розширив наявну систему виробництва для створення нової діючої речовини», — зауважив Маркус Гельдт, президент підрозділу Agricultural Solutions BASF.

У компанії наголошуються, що завдяки новітній діючій речовині препарат надасть аграріям з усього світу нове рішення для вирощування здорових, вільних від хвороб культур на більш тривалий період часу.

«Розміщення першого у світі виробничого майданчику для Revysol® у Сполучених Штатах підкреслює стратегічну важливість нового фунгіциду для ринків Північної Америки. Ми пишаємося тим, що Ганнібал є першим місцем для виробництва Revysol®», — додав Енн Берґ, віце-президент з виробництва в Америці, підрозділ Agricultural Solutions BASF.