29 листопада 2018, 12:35, Добрива

Китай представив нове покоління азотних та фосфорних добрив

За результатами численних досліджень проведених в Китаї, Німеччині, США, Ізраїлі, Таїланді компанія зуміла домоглась всебічної модернізації нового покоління азотних, фосфорних та комплексних добрив, пише news.agropages.com.

Результати дослідів демонструють, що нове покоління синергетичної технології виробництва добрив може суттєво збільшити коефіцієнт використання у сільському господарстві азотних та фосфорних добрив.

«Технологія довгострокового ефекту DMPP може ефективно пригнічувати реакцію нітрифікації, таким чином, азотне добриво в ґрунті може бути більш стабільним. Тривалість живлення зростає до 60 днів, а швидкість поглинання азоту зростає приблизно на 50%», — зазначила доктор Інь Лун з дослідницького інституту Synergie.

За словами розробників, технологія агрегації допомагає сконцентрувати поживні речовини навколо кореневої системи, запобігаючи їх втраті. У свою чергу технологія перенесення живильних елементів забезпечує однорідність їх просторового розподілу, як в ґрунті, так і на поверхні. Синергетична технологія сприяє поліпшенню активності азоту та фосфору.

Окрім цього, в лінійці компанії представлені високоякісні листові та рідкі добрива. В подальшому планується поставляти на ринок добрива з контрольованим вивільненням, добрива на основі кремнію та мікроелементів, а також інакші продукти компанії.