22 листопада 2018, 12:50, ЗЗР

Crystal Crop Protection придбала три бренди пестицидів Syngenta

Компанія придбала в Syngenta бренди Proclaim, Tilt і Blue Copper з часткою ринку у розмірі понад 20 млн доларів. Придбання будуть сприяти подальшому розширенню портфеля продуктів компанії в сфері захисту бобових культур, бавовнику, рису, пшениці, овочів і винограду, пише news.agropages.com.

На український ринок ЗЗР вийшов новий бренд DEFENDA
Читати по темі

Окрім цього, цьогоріч Crystal Crop Protection придбала індійську частку бельгійської хімічної фірми Solvay SA. У січні компанією був придбаний хімічний завод від Cytec India Specialty Chemicals & Materials, який входить до індійського підрозділу Solvay SA.

У свою чергу Solvay за 5,5 млрд доларів придбала компанію Cytec Industries, зі штаб-квартирою в Брюсселі, яка працює в 58 країнах світу.

Компанія також придбала бізнес з виробництва насіння сорго, проса та кормових культур від Syngenta India і чотири бренди — Furadan, Splendor, Affinity Force і Metcil — від FMC India.

До цього, в 2016 році компанія Crystal також придбала бренд BASF Bavistin в Німеччині, в 2011 році — Rohini-Seeds і Rohini Bioseeds і Agritech. Тим часом в квітні 2010 року компанія здійснила придбання насіннєвого бізнес Syngenta в Індії.