14 лютого 2017, 08:03, Україна

Голосуй за краще аграрне фото на виставці «Зернові технології 2017»

SuperAgronom.com запрошує агрономів відвідати наш стенд D342 у павільйоні № 1.

Наша команда протягом року збирала найяскравіші знімки з усіх куточків України. Ми побували на полях Херсонщини і у садах Хмельниччини, серед одеських степів та карпатських лісів, на берегах Дніпра й териконах Донбасу.

Скрізь наші журналісти знайомились зі справжніми агрономами та дивились на довколишній світ їх очима. Цей погляд і ці краєвиди ми зберегли на фото. Ви всі маєте змогу також побачити їх і проголосувати за кращий знімок 2016 року.

Конкурс триватиме з 15 до 17 лютого. В останній день вібудеться розіграш серед учасників голосування, переможець якого отримає вподобану ним фотографію.

Для стильних агрономів обновки Latifundimag — скоро сезон СуперАгрономів! А для тих, хто ще не встиг придбати першу аграрну бізнес-гру «Latifundia» — зробити такий подарунок собі або друзям можна буде також на виставці.

Кульмінацією насиченої програми на виставці «Зернові технології» стане церемонія нагородження «Село року».

Приєднуйтесь, проголосуйте за найкраще село України на сайті SilskiyRevizor.com. А 17 лютого у 2 конференц-залі павільйону №3 з 14.00 по 17.00 дізнайтесь одними з перших, яке ж село отримає гран-прі — 100 тис. грн на розвиток інфраструктури.

Нагадаємо, виставка «Зернові технології» відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 15 по 17 лютого.