7 листопада 2018, 15:47, Техніка

Для аграріїв великих господарств Pöttinger презентував нову борону та сівалку

Про це виданню Traktorist.ua повідомив Володимир Мірненко, брендменеджер компанії «Pöttinger-Україна».

Компактна конструкція, агресивний кут диску та зміщене положення робочих інструментів забезпечують надійне проникнення та відмінне змішування ґрунту і проростання навіть за сухих умов. Також дискова борона Terradisc має транспортний лафет, якого не мали попередні моделі.

Транспортні габарити цієї машини — 3 м в ширину і 4 м у висоту. ЇЇ шасі має інтегровану складну і транспортувальну систему для безпечного руху по дорозі.

«Це гарантія того, що машина не «позбирає» лінії електропередач по селу, зможе швидко та легко транспортувати, в’їжджати в усі повороти», — зазначив Володимир Мірненко.

У Terradisc на вибір доступна робоча глибина від 5 см до 15 см для кращого обробітку ґрунту. Максимально допустима швидкість роботи дискової борони — до 18 км/год.

Terradisc 8001 Т має систему налаштування з відкидними скобами. Автоматичний варіант управління дозволяє трактористу виконувати всі операції з пульту керування, не виходячи з кабіни: налаштування глибини, тиску, горизонталі рами відбувається через датчики.

Посівний комплекс Terrasem C6 Fertilizer.

За допомогою універсального посівного комплексу Terrasem C6 Fertilizer, що поєднує в собі повноцінну дискову борону, ефективний коток-шасі та сівалку, за один прохід виконується передпосівний обробіток, ущільнення та посів.

Робоча ширина посівного комплексу Terrasem C6 Fertilizer — 6 м, а транспортна — 3 м. Об´єм комбінованого бункера цієї моделі становить 4 тис. л.

За допомогою паралелограмної навіски та дводискового сошника DUAL DISC з індивідуальним прикочуючим колесом забезпечується дотримання рівномірної глибини посіву.

Сівалка Pöttinger Terrasem C6 Fertilizer отримала модифікацію з мінімальним рівнем пошкодження ґрунту. В цій моделі можна встановити хвилясті диски WAVE DISC для вертикального обробітку замість традиційних. Завдяки WAVE DISC ґрунт не обробляється в міжрядді, але розпушується в рядку. Це запобігає закупорюванню ґрунту в горизонті посіву. Можливе міжряддя як 12,5 так і 16,7 см.