13 лютого 2017, 11:54, Технології

BASF і Європейське космічне агентство розвивають цифрові послуги для аграріїв

Про це повідомила прес-служба компанії BASF.

Проект надасть аграріям можливість ефективніше планувати щоденну роботу. Вони отримають більш точні агрономічні рекомендації з використання засобів захисту рослин. Основним джерелом даних для цифрових методів господарювання є супутники. Вони передають інформацію для прийняття широкого кола рішень у сільському господарстві. Наприклад, визначення оптимального часу посіву і збору врожаю.

«Ми прагнемо допомогти аграріям підвищити ефективність роботи, пропонуючи їм інноваційні продукти для вирішення екологічних та економічних питань.Такі ініціативи є важливим кроком у реалізації нашого інноваційного підходу. Ми відчуваємо глибинні потреби аграріїв і завдяки професійному досвіду та спільним партнерським зусиллям пропонуємо нові інструменти, що допоможуть налагодити більш ефективну роботу господарств», —пояснює д-р Райнер Пройс, віце-президент з глобальної стратегії та управління портфелем продуктів,підрозділ захисту рослин BASF.

Проект буде реалізовано за допомогою експертних знань спеціалістів компанії BASF у сільському господарстві, а також польових даних та відгуків аграріїв. ЄКА зобов’язується надавати супутникові дані та фотознімки.