31 жовтня 2018, 13:20, Урожай

Після тритижневого простою РОСТОК-ХОЛДИНГ відновив роботи на полях

За інформацією прес-служби «РОСТОК-ХОЛДИНГ», через блокування роботи компанії уникнути втрат врожаю все ж не вдалось.

«Втратили частину врожаю сої і соняшнику. Втратили час і на збирання кукурудзи, як результат отримуємо врожайність нижче запланованої. Однак наразі працівники групи і вдень і вночі працюють, аби зібрати вирощене», — розповідає Валерій Ласьков, Генеральний директор групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ».

Ситуація в компанії залишається напруженою, адже досі відвантаження зерна з елеваторів заблоковано. Наприкінці минулого тижня вдалося отримати дозвіл на зберігання зерна в поліетиленових рукавах.

«Становище на елеваторах досить непросте. Всі три комплекси групи заповнені вщент. На нерухоме майно накладено арешт», — додає Валерій Ласьков.

Попри складнощі компанія намагається виконувати свої зобов’язання та сподівається відновити діяльність в повному обсязі після вирішення справ у судовій площині.

Блокування роботи РОСТОК-ХОЛДИНГ загрожує компанії втратою третини врожаю
Читати по темі

Нагадаємо, 8 жовтня правоохоронні органи зупинили роботу агрохолдингу через рішення райсуду Харківської області, який в якості запобіжного заходу застосував арешт активів, заборону збирати врожай і здійснювати продаж зерна.

17 жовтня працівники «РОСТОК-ХОЛДИНГ» провели пікетування Генеральної прокуратури та Адміністрації Президента. Група передала звернення до Президента Петра Порошенка з проханням втрутитися в ситуацію.