9 лютого 2017, 13:13, ЗЗР

В Харкові аграріям представили найновіші напрацювання в сфері захисту рослин

Організатором форуму виступили компанії «Лімагрейн Україна» і BASF .

На конференції близько 550 сільгоспвиробників, представників селекційних компаній, фахівців з розвитку рослин вивчали сучасні технології захисту сільськогосподарських культур від хвороб.

Зокрема, особлива увага приділялася проблемі вовчка, від якого, за різними даними, страждає близько 70% посівів соняшнику в Україні. Порушення сівозміни та неконтрольоване вирощування соняшнику в південно-східних і центральних регіонах призводять до поширення вовчка.

Генеральний директор «Лімагрейн Україна» Тетяна Генрі-Якубовська зазначила, що інноваційні технології гібридів соняшнику допоможуть вітчизняним аграріям зберегти поля від стійких рас вовчка та досягти більш високих показників врожайності.

«З 2016 року головним досягненням нашої компанії стала перемога в рейтингу «Вибір року». Ми йшли до цього звання більше 8 років роботи на українському ринку. Ми продовжимо завойовувати довіру аграріїв, пропонуючи ринку якісне насіння, кращу генетику і найбільш передові технології», — зазначила Тетяна Генрі-Якубовська.

Регіональний керівник з продажу BASF (Східний регіон) Олександр Хаустов також додав, що девізом конференції стануть інновації і традиції, щоб спільними зусиллями справлятися з природними та економічними викликами агросектора.

Головні тези «Конференції за інноваційними технологіями SuNeo» читайте вже скоро на SuperAgronom.com .