12 жовтня 2018, 17:20, Техніка

Väderstad презентував нову пневматичну сівалку Spirit 600-900C

«Новий Spirit 600-900C працює з безпровідним контролером Väderstad E-Control. Цей інтерфейс може використовуватись, наприклад, для регулювання тиску сошника, робочої сили інструментів або тиску після борони — просто з iPad безпосередньо з кабіни», — зазначив Гуннар Блекерт, менеджер з продуктів Seed Drills в Väderstad.

Використовуючи систему управління задачами ISOBUS, Väderstad E-Control може також забезпечити автоматичне використання GPS зі змінною кількістю добрив та насіння, а також управління секціями. Це означає більш високу врожайність з мінімальним використанням ресурсів та полегшеною роботою оператора машини.

«Автоматичне регулювання послідовності процедур також спрямоване на оптимальне розміщення насіння та добрив. При піднятті або опусканні сівалки, автоматичне регулювання послідовностями піднімає або опускає робочі зони одна за іншою, забезпечуючи таким чином більшу точність дій», — йдеться в повідомленні.

Spirit 600-900C відзначить свою прем’єру на сільськогосподарській ярмарці Agromek у Данії та розпочне виробництво моделей з листопада 2018 року.