8 лютого 2017, 13:59, Техніка

Холдинг HTI протестує новий електрокар Renault Kangoo ZE

Про це Latifundist.com дізнався в рамках презентації нових автомобілів компанією Renault.

Впродовж двох місяців Холдинг HTI планує тестувати електромобіль в умовах реального аграрного виробництва на території господарювання Першого національного аграрного кооперативу.

Представники HTI Holding вважають, що використання електрокарів може значно оптимізувати виробничі витрати у аграрному бізнесі.

«Основа нашої діяльності — пошук рішень для агробізнесу, які могли б економити ресурси наших клієнтів. Усі ми знаємо, що аграрії впродовж сезону практично живуть в автомобілях, а це теж немала копійка. Тому ми давно шукали шляхи оптимізації цього напрямку. Упевнені, що за такими інструментами майбутнє», — говорить керуючий партнер HTI Holding Олександр Матюшок.

Слід зазначити, що Перший національний аграрний кооператив — дійсно перший в Україні за рівнем впровадження нових технологій. Так, у 2017 році тут планують ввести автоматичні молокозбірники та електровелосипеди.

Для довідки: Renault Kangoo ZE — це електромобіль, котрий повинен завоювати популярність і серед міського населення, і серед жителів сільських територій. Конструктори попрацювали не лише над його дизайном, але й обладнали авто інноваційними системами, інтегрованими до бротового комп’ютера. Наприклад, завдяки економе тру вдалося мінімізувати енерговитрати. А унікальна система клімат-контролю з опцією відкладеного запуску та додатковий дизельний обігрівач гарантують комфортні поїздки, незважаючи на погоду.