8 лютого 2017, 10:00, Україна

BASF проводить стажування студентів та випускників аграрних вишів

В межах цієї програми молоді спеціалісти працюватимуть з господарствами, які потребують консультаційної підтримки та комплексних інноваційних рішень для захисту полів. У цьогорічному стажуванні візьмуть участь 10 студентів з 8 аграрних вузів країни. У складі аграрної команди BASF молоді спеціалісти працюватимуть з інноваційними препаратами компанії, у тому числі з новинками 2017 року.

Програма розрахована на повний календарний рік та охопить 10 областей: Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Київську, Черкаську, Миколаївську, Запорізьку, Дніпропетровську, Харківську та Полтавську.

«Ми раді створити платформу, завдяки якій талановита молодь отримає потужний старт для майбутньої кар’єри на основі найвищих світових стандартів та інновацій, і зможе докласти свої знання й енергію до розвитку сільського господарства в Україні. З глибоким розумінням потреб аграріїв, BASF постійно створює і вдосконалює інноваційні рішення, з якими фермери отримують надійний урожай. Ми віримо, що така позиція, помножена на пристрасть молоді до аграрної справи і бажання розвивати себе і свою країну, дасть найвищий результат», — підкреслив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу.