25 вересня 2018, 17:21, ЗЗР

Corteva Agriscience™ впроваджує новий напрямок технологій з обробки насіння

Основну увагу компанія приділяє створенню рішення, яке принесе додаткову цінність за допомогою нового ринкового підходу та технології, яка є невід'ємною частиною максимального збільшення продуктивності інвестицій у зменшення впливу на довкілля. При створенні Corteva Agriscience™ обрана концепція «Жити безпечно» як одна з корпоративних цінностей.

«Використання технологій обробки насіння є ефективним інструментом, який забезпечує необхідний захист насіння для сильного, здорового старту. Переваги обробки насіння включають застосування продукту цілеспрямовано, а не на ґрунт, повітря або зрілу рослину — потенційний вплив на поверхню знижується більш ніж на 90% у порівнянні з іншими методами обробки рослин», — зазначають в Corteva Agriscience™

Іншими перевагами за словами фахівців компанії є: використання мінімальної кількості токсичних речовин, мінімізація впливу на природу та корисні організми, значне зниження витрат на транспортування та обробку хімікатами, що допоможе зменшити вплив на довкілля.

«З більш ніж дев’яносторічним досвідом виробництва гібридів, ми будуємо надійну функціональну технологію в Європі, здатну обробляти насіння та демонструвати стабільно високі результати з нашими провідними брендами — Lumiposa™, Lumivia™ та Lumisena™, зосереджуючись на успіху нашого насіннєвого виробництва, потребах бізнес-партнерів та забезпечення попиту фермерів», — зазначив Андре Менегетті де Негрейрос, керівник напрямку технології обробки насіння в регіоні Європа, Близький Схід та Африка.

В подальшому Corteva Agriscience ™ має намір створити інноваційні технології рішень із потужним портфелем засобів захисту рослин та застосовує передові всесвітньо відомі наукові дослідження та розробки з обробки насіння DowDuPont, включаючи біологічні препарати, полімери, інокулянти та сервіси.