23 серпня 2018, 10:54, Технології

В Одесі відбувся перший в Україні Valtra Smart Tour

Мета заходу — продемонструвати в полі переваги і сильні сторони фінського трактора Valtra і розкрити північну харизму, яку він несе.

 «У сегменті тракторів потужністю 200 к.с. на нашому ринку є багато, але ж всім аграріям цікаві машини з особливими рисами, і якраз Valtra — це те саме рішення. Цьому трактору є чим здивувати і, дійсно, є речі, які можуть поліпшити умови праці оператора і економічні показники», — розповів керівник групи фахівців «Цеппелін Україна» Ігор Хижняк в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua.

Відвідувачам заходу було презентовано трактори Valtra Т-серії в роботі з ґрунтообробними агрегатами Gregoire Besson, а також інноваційний підлокітник Valtra Smart Touch.

Трактор Valtra

«Машини створювалася з чистого аркуша, тобто це не апгрейд попередньої версії. При створенні цього трактора стояла наступна мета — створити надійну, міцну, економічну, просту в експлуатації і при цьому високотехнологічну машину. І саме в серії Т ця ціль була досягнута», — розповідає представник заводу Valtra Олексій Кутін.

Трактори Valtra Т 234 оснащені двигунами AGCO Power об’ємом 7,4 літра та потужністю 235 к.с. На тракторах встановлена трансмісія PowerShift 30/30 тамашини не дивлячись на розмір є доволі маневреними — радіус розвороту становить всього 5,4 м.

Окрім демонстрації роботи техніки, на відвідувачів заходу чекала шоу-програма, розіграш призів та можливість ознайомитися з роботою дизайнерського бюро Valtra завдяки фірмовому трейлеру Valtra Demo Truck.

Наступний Valtra Smart Tour від «Цеппелін Україна» відбудеться 22 серпня в Полтавській області.

Нагадаємо, що Valtra Smart Tour розпочався із Одещини та заходи пройдуть ще в чотирьох областях України.