17 серпня 2018, 14:17, Світ

BASF завершила процес придбання насіннєвого бізнесу Bayer

Це угода завершує придбання компанією BASF значного діапазону бізнесу і активів із загальним обсягом продажів в 2017 р в розмірі € 2,2 млрд, від яких відмовилася компанія Bayer в процесі злиття з Monsanto.

Загальна сума придбання становить € 7,6 млрд беручи до уваги певні коригування при закритті.

«Угода доповнює портфоліо BASF вже давно відомим і успішним брендом. До насіннєвому бізнесу овочів входить 24 сільськогосподарські культури і близько 2 600 сортів. Він також охоплює науково-дослідну платформу і програму селекції з більш ніж 100 унікальними технологіями вирощування понад 15 сільськогосподарських культур », — наголошується в повідомленні.

Як вказується в компанії, покупка зміцнює позиції насіннєвого бізнесу і доповнює портфель сільськогосподарських рішень, який включає насіннєвий бізнес, хімічний і біологічний захист рослин, систему догляду за ґрунтами, технології боротьби з шкідниками і платформу цифрового землеробства.

Нагадаємо, що BASF завершила операцію з придбання частин бізнесу і активів компанії Bayer. Ця транзакція відкриває новий сегмент бізнесу насіння, неселективних гербіцидів і нематоцидна протруйників для компанії BASF.