1 лютого 2017, 13:26, ЗЗР

BASF представила нові препарати для захисту рослин

Серед новинок, які сьогодні пропонує BASF — препарати з оновленими формуляціями для олійних, зернових, бобових і спеціальних культур.

  • Євро-Лайтнінг Плюс. Ефективний гербіцид для соняшнику, який входить до складу новітньої виробничої системи Clearfield Plus. Забезпечує відмінний та надійний контроль бур’янів при меншому пестицидному навантаженні на ґрунти.
  • Пульсар Плюс. Гербіцид для соняшнику, входить до складу виробничої системи Clearfield Plus. Оптимальне рішення для зон нестійкого зволоження. Забезпечує надійний контроль бур’янів та значно знижує пестицид не навантаження.
  • Адексар СЕ Плюс. Новий фунгіцид для зернових культур, який контролює патогени, викорінює хвороби, стимулює розвиток рослин.
  • Кельвін Плюс. Новий селективний системний гербіцид для кукурудзи. Має покращену ефективність проти багаторічних злакових та дводольних бур’янів, забезпечує надійний контроль засміченості посівів.

Крім того, компанія представила інокулянти для сої:

  • ХіСтік Соя, який має у своєму складі стійкий штам бульбочкових бактерій та прилипач, що покращує взаємодію препарату з рослиною.
  • ХайКот Супер Соя — це стійкий ефективний препарат з підвищеним вмістом колонієутворюючих бактерій на 1 мл розчину.

Проект «Традиції та інновації», у рамках якого аграріям презентували новинки BASF, розпочинає новий аграрний сезон та дарує сільгоспвиробникам нові можливості покращити врожайність на своїх полях і, відповідно, збільшити прибутки.