31 січня 2017, 09:14, Техніка

New Holland святкує 100-річчя

Про це повідомляє прес-служба компанії New Holland.

З нагоди святкової події на стенді компанії на виставці LAMMA-2017 у Лондоні вули виставлені два раритетні трактори: Fordson серії F 1926 року випуску, яким володіє один із членів клубу Blue Force, та Fordson Dexta, що належить голові клубу Blue Force, Філіпу Гібсону. Поруч з ними розмістили найсучасніші моделі, серед яких — трактор серії New Holland T7 Heavy Duty, серійне виробництво котрого почалось у кінці 2015 року на заводі в Базілдоні.

Джеймс Ешворт, менеджер з маркетингу компанії New Holland, говорить: «Ми пишаємось тим, що досягли своєї 100-річниці виробництва тракторів. Компанія New Holland продовжує втілювати інновації та вдосконалювати технології в галузі тракторобудування, щоб наші машини були ефективними, продуктивними і задовольняли потреби фермерів». 

Після виставки LAMMA святкування продовжаться 2-місячним демонстраційним туром тракторів вздовж узбережжя Великобританії (Coastline Tractor Challenge), про початок якого 13 квітня оголосять голова клубу шанувальників тракторів Blue Force, Філіп Гібсон та його скарбник Пітер Плехов.

 До проведення цього заходу буде залучено два нові вироблені у Базілдоні трактори New Holland T6, які відвідають майже все узбережжя Англії, Уельсу, Шотландії та частини Ірландії. Трактори будуть тягнути за собою виготовлені на замовлення житлові трейлери та причепи з припасами. Цей демонстраційний тур приведе святкування ювілею до фермерських спільнот узбережжя та дозволить зібрати кошти на благодійну діяльність Британського центру медичної допомоги та дослідження раку.