20 липня 2018, 13:20, Насіння

Corteva Agriscience™ презентував новий преміальний бренд насіння — Brevant™

Як наголосив Тім Гленн, віце-президент глобальної насіннєвої бізнес-платформи Corteva  Agriscience™, Україна — важливий ринок для компанії як з погляду насінництва, так і з погляду засобів захисту рослин. А новий мультибрендовий підхід дасть змогу Corteva  Agriscience™ значно розширити доступ до інноваційної генетики та насіннєвих технологій.

Сергій Харін, керівник бізнесу в Україні, Білорусі і країнах центральної Азії Corteva Agriscience™, представив продукти, які компанія буде просувати в наступному сезоні на українському ринку. Зокрема, це інноваційні засоби захисту, а також новий препарат N-Лок™ Макс — інгібітор процесу нітрифікації, призначений для запобігання вимиванню із ґрунту амонійного азоту. Його застосування дасть змогу аграріям оптимізувати витрати на азотне живлення. Також, окрім новинок гібридів кукурудзи, соняшника й озимого ріпаку, які компанія пропонуватиме аграріям у сезоні 2019 р., Сергій Харін анонсував виведення на вітчизняний ринок зовсім нового насіннєвого бренду — Brevant™.

«Brevant™ та Pioneer® служитимуть основою для нашого насіннєвого бізнесу. Ці бренди відрізнятимуться у різних аспектах, включаючи портфоліо продуктів, команду відділу продажів та унікальні рішення для дистриб`юторів. Ми впевнені, що такий підхід в найближчі роки забезпечить стабільне зростання нашої присутності на українському насіннєвому ринку», — пояснив Сергій Харін.

Етьєнн Буке, заступник директора з маркетингу в регіоні Європа, Близький Схід та Африка Corteva Agriscience™, зазначив, що сучасна світова практика передбачає урізноманітнення брендів, які компанії пропонують своїм споживачам. Адже таким чином відкривається можливість надавати як різні продукти, так і послуги. Тепер така практика приходить і в Україну.

«Ми прагнемо поєднати видатні результати здобутку Dow та DuPont і ще  краще обслуговувати наших клієнтів за допомогою диференційованого та посиленого продуктового портфоліо», — прокоментував Етьєнн Буке.

У свою чергу, Володимир Першута, керівник із продажів Brevant Seeds в Україні, підкреслив, що цей бренд не запускають із «нуля». Частину продуктів, які тепер будуть представлені під новим брендом, українські аграрії вже знають. Зокрема під урожай 2020 р. до Brevant перейде усе портфоліо озимого ріпаку від Pioneer. А під урожай 2019 року новий бренд вже пропонує 19 гібридів кукурудзи та 9 гібридів соняшнику. Деякі — зовсім нові, а деякі вже отримали популярність серед фермерів під брендами Pioneer або Dow Seeds.

Також було наголошено, що DuPont Pioneer та Dow AgroSciences продовжуватимуть виконувати програму, продуктові та сервісні зобов’язання для наявних замовлень з насіння.

Довідка: Corteva Agriscience™ наразі є сільськогосподарським підрозділом DowDuPont, а з червня 2019 року вона стане самостійною торговельною компанією. Підрозділ поєднує в собі сильні сторони DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection та Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ забезпечує виробників в усьому світі найповнішим портфелем у галузі, в тому числі деякі з найвідоміших брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Encirca®, нещодавно представлений Brevant™ Seeds, а також удостоєні нагород продукти захисту рослин, одночасно представляючи ринку нові продукти надійного портфоліо.