17 липня 2018, 08:35, Україна

На Україну насуваються похолодання та дощі

Про зміну синоптичної ситуації інформують фахівці Укргідрометеоцентру, передає ua.interfax.com.ua.

Зазначається, що найближчої доби, 17 липня, погоду в Україні визначатиме поле зниженого тиску, волога і тепла повітряна маса.

«В Україні, крім південної частини, короткочасні дощі, подекуди грози; в Луганській, Харківській, Сумській, удень також у Чернігівській, Київській, Житомирській, Закарпатській областях та в Карпатах місцями сильні дощі. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с», — додають синоптики.

Температура вночі 13-18°С, на узбережжях морів до 21°С; вдень 20-25°С, у південних, Донецькій, Дніпропетровській областях 25-30°С.

У Свою чергу 18 липня синоптики прогнозують в Україні дощі, подекуди грози, в північних, західних і Харківській областях місцями сильні дощі. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 14-19°С, вдень 21-26°С; у південних, східних і Дніпропетровській областях 25-30°С.

«Сьогодні у більшості областей України пройдуть періодичні дощі, подекуди з грозами та поривчастим вітром. Потепліє в Україні з середи, але ймовірність локальних дощів залишається», — повідомляє на сторінці Facebook синоптик Наталія Діденко.

Нагадаємо, детальніше про синоптичну ситуацію у вашому регіоні дізнавайтесь з додатку прогнозу погоди від SuperAgronom.com.