11 липня 2018, 16:25, Техніка

АБА АСТРА святкує двадцятирічний ювілей

Про це повідомляє Traktorist.ua.

«За двадцять років пройшла не одна криза, були злети і падіння, але наша компанія змогла пройти цей непростий шлях і ми рухаємось тільки вперед! І тому зараз ми є однією з провідних компаній на ринку сільськогосподарської техніки в Україні», — ідеться в повідомлені.

Сучасна «АБА АСТРА» — це мережа дилерських та сервісних центрів, які працюють по всій території України, та пропонують клієнтам сільськогосподарську техніку для всіх видів робіт та для підприємств будь-якого масштабу.

У лінійці техніки, яку пропонує АСТРА такі відомі світові бренди як: BerthoudBogballeChallengerFendtFlieglFraMestGallignaniGEHLGregoire BessonHorschKuhneManitouMassey FergusonMascarOrosTrimbleSunflowerValley, Valmont, White.

За роки своєї присутності на ринку України АСТРА продала близько 600 тракторів, 500 телескопічних навантажувачів, 200 комбайнів, 815 одиниць ґрунтообробної техніки, 350 сівалок, 250 обприскувачів — всього близько 4 000 одиниць техніки. Одним з рекордів компанії став імпорт та продаж понад 800 тонн угорського шпагату Agrotex.

Центральний офіс компанії знаходиться в смт Чабани, вул. Машинобудівників, 5а на південній околиці Києва.