10 липня 2018, 12:10, ЗЗР

Latifundist.com запускає медіа-проект «Відроджуй з Архітект™»

Разом з нами ви зможете «прогулятись» по тінистій Липовій алеї і парку з віковічними дубами та унікальними рослинами. Ми розповімо вам дивовижні факти з життя колишніх власників палацу і легенди, які панували навколо цього місця. Окрім цього, кожен аграрій зможе особисто долучитися до соціального проекту по збереженню національно-культурного багатства України.

«Якщо ви подивитеся на концерн BASF як міжнародного хімічного гіганта, то у нас є 4 ключові цінності: креативність, відкритість, відповідальність та підприємницьке мислення. Всі ці 4 цінності переплітаються в проекті «Відроджуй з Архітект™». Саме такими ініціативами ми і надихаємо наших співробітників та колег по ринку, для того, аби разом розвивати Україну. Ми сподіваємося, що інші компанії також приєднаються до нашої ініціативи. Ми не хочемо бути монополістами, адже чим більше буде таких компаній, тим краще для України», — підкреслив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу BASF в Україні, Молдові та країнах Кавказу.

За задумом організаторів, 25 грн з кожного проданого літра препарату Архітект будуть перераховані на реставрацію палацово-паркового комплексу.

Нагадаємо, Архітект™ — новий препарат компанії BASF, пілотований спеціально на українському ринку. Він об'єднує потужні властивості фунгіцида та морфорегулятора, дозволяючи домогтись кращих результатів при вирощуванні соняшнику. В 2017 році Архітект застосувала компанія «Великосорочинське» і добилась підвищення врожайності соняшнику на 2,3 ц/га — до 3,51 т/га. Європейські дослідження компанії довели, що завдяки препарату аграрії можуть збільшувати урожай до 21%.