13 червня 2018, 13:20, Добрива

На Міжнародних днях поля International Field Days 2018 будуть представлені нові продукти Quantum

Компанія «Квадрат» — провідний вітчизняний виробник спеціальних, рідких стартових добрив Quantum та водорозчинних добрив Proventus. Асортимент лінійки налічує понад 30 найменувань, які включають рідкі та мікрогранульовані стартові NPK добрива, монохелати різних мікроелементів, комплексні та функціональні препарати для позакореневого підживлення, що містять макро- і мікроелементи та біологічно активні речовини.

Гості заходу матимуть змогу поспілкуватися із фахівцями компанії, ознайомитися з особливостями та практичним досвідом застосування продуктів компанії у різних схемах та ґрунтово-кліматичних умовах.

Цього сезону компанія впровадила у виробництво ряд новинок. Серед них:

  • Квантум-КопперФілд — концентроване мідне мікродобриво з вираженою антибактеріальною та фунгіцидною дією, яке містить спеціальний біоактивний органічний комплекс міді.
  • Квантум-ХЕЛАТ ЦИНКУ (Zn) 117 EDTA містить 117 г/л повністю хелатованого цинку, має відмінну сумісність у бакових розчинах завдяки технології Екстра-хелатування.
  • Квантум-АміНоФрост — комплексний антистресовий препарат для підвищення стійкості рослин до пошкоджень низькими температурами.
  • Квантум-СРКЗ Екстра містить гіперауксин, цинк у хелатній формі для стимуляції розвитку кореневої системи та комплекс елементів живлення для підвищення енергії проростання схожості насіння.
  • Квантум-СіАмін використовується для підтримки гормонального балансу в критичні фази розвитку, підвищення стресостійкості та нормалізації живлення рослин. В рамках підписаної угоди про співробітництво з цього року для виробництва цього препарату використовують високоякісну концентровану сировину з водорості Ascophyllum nodosum всесвітньо відомої канадської компанії Acadian Seaplants.