12 червня 2018, 16:26, Україна

Компанія BN Education започаткувала спеціальну аграрну програму для українських студентів в університеті штату Луїзіана

Про це 8 червня на зустрічі в бізнес-центрі «Leonardo» розповіли представник LSU GLOBAL Марина Перейра і Оксана Чмихало, засновник BN Education Group.

Місія програми LSU (Louisiana State University) полягає у допомозі іноземним студентам на шляху досягти своїх академічних цілей в аграрній науці.

«Наш університет, не працює «в вакуумі», а навпаки знаходиться в тісній взаємодії з місцевими фермерами, які звертаються до нас за допомогою, і ми разом досліджуємо нові технології в аграрній сфері», — зазначила Марина Перейра, директор приймальної комісії LSU GLOBAL Державного університету штату Луїзіана.

За словами Оксани Чмихало, засновника BN Education Group, завдання програми полягає в наданні вітчизняним студентам можливості навчання у кращих вузах світу, з подальшим використанням здобутих знань та навичок на шляху до розвитку аграрного сектору України.

У ході проведення зустрічі, учасники заходу мали можливість поспілкуватися з представником університету, дізнатися більше про процес надходження. Одним з почесних гостей заходу був Корбан Олег, заступник голови Аграрної Партії України (АПУ).

«Ми вважаємо, що підготовка кадрів — це питання номер один для будь-якої країни. Організатори конференції «Агроосвіта в США», компанія BN Education Group, якраз займається такою підготовкою кадрів. А нашим завданням, як партії, є створення правильних мотиваційних умов, щоб фахівці в аграрній сфері поверталися в Україну», — зазначив заступник голови Аграрної Партії України (АПУ).

Довідка: LSU (Louisiana State University) входить в сотню кращих ВНЗ Америки, і в якому навчається понад 30 тис. студентів з усього світу. Відмінною рисою університету є акцент на отриманні студентами саме практичних навичок в аграрній сфері.