25 січня 2017, 06:08, Україна

Latifundist.com випустив аграрну бізнес-гру Latifundia

Над розробкою гри «LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра» працювала команда Latifundist.com при підтримці компаній BASF, Limagrain та Massey Ferguson.

LATIFUNDIA — це настільна гра, що навчає основам агробізнесу в Україні.

Гра начинаєтся с поля «Посівна». В процесі вы можете купувати та продавати Аграрні активи (Агрохолдинги, Фермерські господарства, Порти, Заводи), будувати Ферми й Елеватори. Ваш капітал буде залежати від інвестицій в земельний банк та активи, а також від угод з іншими гравцями. Ви зможете провести посівну кампанію, купити агрохолдинг, опинитись в «Зоні карантину» чи випробувати свою удачу на «Дні поля». До того ж, ви дізнаєтесь про всі проблеми й процеси, с якими доводиться стикатись латифундистам щодня.

Розташування агрохолдингів на полі базується на даних рейтингу«ТОП 100 латифундистів України» на сайті Latifundist.com в момент випуску гри «LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра » (грудень 2016 р.)

Керівник проекту Уляна Корякіна розповіла, що проект задумувався більше трьох років тому, але реальну потребу ринку компанія побачила цього року.

«На початку роботи над проектом перед нами стояло завдання вмістити весь агробізнес України в одну коробку! Хоча в перших пробних іграх ми відчули, що це не просто гра, а справжній бізнес симулятор. Але найважливіше, нами керувало бажання принести трохи тепла і затишку в кожен дім та офіс, куди потрапить ця гра. Аграрії гідні того, аби спеціально для них створювалися такі речі», — зазначила Уляна Корякіна.

Виконавчий директор Latifundist Media Тетяна Приходько додала, що ця гра заснована на реальних бізнес-процесах, які відбуваються з компаніями на ринку України кожен день.

«Наша місія, як видання, допомагати аграріям інформацією в будь-якому її форматі. Тому зараз ви бачите все більше наших проектів, які віддають данину сільському господарству. Ця гра заснована на реальних бізнес-процесах, які відбуваються з компаніями на ринку України кожен день. Ви потрапляєте в цю сферу з перших хвилин гри. Сподіваємося, що кожен відкриє для себе нове сприйняття бізнес-процесів, виконає свої таємні комерційні бажання і насичено проведе час з рідними людьми», — повідомила Тетяна Приходько.

Головний редактор Latifundist.com Наталія Кисельова відзначила, що зі свого боку Latifundist.com готовий проводити чемпіонати справжніх представників агрохолдингів і фермерських господарств і показувати це на сторінках видання. І нехай переможе найсильніший!

Починаючи з 24 січня гру можна купити в магазині стильних аграрних штучок LatifundiMag.com.