9 червня 2018, 14:00, ЗЗР

ALFA Smart Agro пропонує якісний захист для імі-гібридів соняшнику

Гербіцид Сантал® ― двохкомпонентний препарат проти злакових та дводольних бур’янів у посівах гібридів соняшнику, стійких до імідазолінів. У рамках проекту Smart Field, який передбачає випробування одразу кількох інновацій у межах одного поля, ми мали змогу оцінити ефективність даного препарату.

«14 днів тому внесли гербіцид Сантал у нормі 1,2 л/га. У результаті широколисті та злакові бур’яни повністю знищено. Препарат використовували у фазі 3-4 пари листків соняшнику», ― розповідає Микола Продіус, менеджер з польових досліджень ALFA Smart Agro.

Також на ділянці вирощування імі-гібридів соняшнику провели внесення комплексної бакової суміші з фунгіцидів та мікродобрив. Для попередження фомозу, несправжньої борошнистої роси та інших хвороб культури агрономи ALFA Smart Agro застосували препарат ДОК Про® у нормі 0,5 кг/га.

ДОК Про® ― двохкомпонентний фунгіцид, що є ефективним проти справжніх та несправжніх грибів. Він гарантує швидкий «стоп-ефект» навіть у тому випадку, коли інфікування вже відбулося.

Спостереження показали, що посіви чисті від бур’янів, ознак ураження хворобами на рослинах не виявлено. Більш детально про систему захисту посівів та стан полів після її застосування дивіться у відео.