24 січня 2017, 15:00, Техніка

Універсальна машина Supercrop1 отримала відзнаку за технології на LAMMA-2017

Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Відзнака LAMMA Innovation Awards в категорії «Технології» вручається за використання новітніх технологій, електроніки, робототехніки та GPS у сільському господарстві.

Цього року її отримала компанія Acres Machinery, яка представила унікальний компактний агрегат Supercrop1, що може виконувати одразу декілька функцій: ворушіння скошеної трави для провітрювання, розкидання сіна й соломи, формування валків.

Ця машина зменшує число необхідної техніки, дозволяє більш швидко та якісно висушувати урожай, а також скорочує витрати робочої сили та техніки. Вона також покращує поживну цінність корму та формує валки кращої форми, тим самим покращуючи форму майбутнього тюка. Ця машина найкомпактніша у своєму роді, має менший розмір для транспортування, ніж стандартні двохроторні ворушилки. Supercrop1 має модульну форму, що дозволяє оператору за необхідності використовувати ворушилки на передньому зчепленні трактора.

Судді були вражені дизайном та конструкцією модульної машини. За один прохід вона може зібрати, провітрити та розкидати, скласти три валки в один, а також перемістити центральний валок.