6 червня 2018, 15:00, Україна

Якісна освіта у агросекторі за кордоном: фахівці розкажуть, на що звернути увагу

Освіта в цій сфері кардинально відрізняється від іншого освіти за кордоном, оскільки саме тут ключовими є практичні навички. На жаль, в українських університетах не завжди можна знайти підходящу програму навчання з хорошою технологічною базою і дослідницькими центрами.
Саме тому компанія BN Education Group, експерт в сфері освіти за кордоном з 15-річним досвідом, за підтримки ексклюзивних партнерів розробила унікальну програму навчання в аграрній сфері. Програма запускається в США і пропонує альтернативу українській агроосвіті, відкриваючи першокласні високотехнологічні американські університети.

На конференції 8 червня програму презентують Оксана Чмихало, засновник BN Education Group, а також представник університету Луїзіани, як одного з найбільших дослідницьких університетів.

Інформація про спікерів:
Marina V. Pereira, Директор приймальної комісії LSU GLOBAL Державного університету штату Луїзіана. Провідний спеціаліст по роботі з іноземними студентами Державного університету штату Луїзіана з досвідом більше 10 років. Під керівництвом Марини Перейри у студентів є можливість почати наукові дослідження вже на програмі бакалавра і співпрацювати з провідними компаніями як Штату Луїзіана, так і інших штатів США.

Оксана Чмихало, засновник BN Education Group, розповість, зокрема, про програму підготовки в сфері аграрного бізнесу в США для учнів віком від 13-14 років.

Можливості, які відкриває університет:

  • Університет дає практичні навички та розуміння специфіки агробізнесу за рахунок впровадження студентами своїх власних проектів.
  • Студенти університету LSU так багато часу проводять на фермах, вивчаючи грунт, зернову культуру, тваринництво. Завдяки харчового інкубатору вони отримують необхідний досвід і знання в харчовій промисловості.
  • LSU пропонує своїм студентам спеціальну програму стажування. Протягом двох років учні відвідують різні семінари і тренінги, присвячені питанням працевлаштування, а також проходять стажування в провідних національних компаніях США (BMW, Fluor, Valero, Georgia-Pacific і ін.). З її допомогою студенти можуть отримати роботу відразу ж після випуску з університету.

З огляду на економіко-політичну ситуацію, від імені LSU GLOBAL і ексклюзивних партнерів в Україні BN Education Group, кращим студентам будуть запропоновані стипендії.
Дата і час 8 червня (п'ятниця), 16:00
Місце проведення: бізнес-центр «Леонардо» (вул Володимирська 52/17), 2 поверх