1 червня 2018, 09:35, Насіння

Влітку Limagrain запускає проект АгроПлатформи

Офіційний запуск агроплатформи запланований на 19 червня на базі демонстраційного центру на Вінниччині. На заході будуть представлені результати інноваційних технологій та десятирічних селекційних напрацювань компанії.

«АгроПлатформа Лімагрейн» — це місце для отримання нових знань, обміну досвідом, висвітлення проблематики сучасного ведення сільського господарства, реалізація науково-практичної програми: конференції, круглі столи, дискусії.

У компанії зазначають, всі заходи 2018 року відбуватимуться під слоганом — «Насіння під будь-яким кутом», який розкриває комплексність підходу до кожного етапу агробізнесу.

«На відвідувачів чекає насичена ділова і розважальна програма, цікаві спікери та цінні призи за результатами набраних балів. А вже у серпні гості зможуть накопичувати бали за онлайн-реєстрацію та активність під час заходів і отримувати за це цінні призи», — зазначають у компанії.

Реєстрація на заходи відбуватиметься через мобільний додаток Lgseeds, який можна завантажити на AppStore та Play Market.