4 травня 2018, 12:30, Посівна

Latifundist.com запускає щорічний проект «Посівна онлайн 2017/18»

Через затяжну зиму аграрії розпочали весняну посівну кампанію на початку квітня і станом на 3 травня ранніми яровими зерновими і зернобобовими засіяно 4,8 млн га, або 66% до прогнозу.

АгроЕкспедиція 15. Посівна 2018
Читати

В розрізі культур посівна кампанія виглядає таким чином: ранніх зернових (пшениця, ячмінь, овес і горох) посіяно 2,2 млн га (91%), кукурудзи — 2,6 млн га (56%), цукрових буряків — 265 тис. га (88%), соняшнику — 3,6 млн га, (65%) і сої — 559 тис. га (29%).

Карта онлайн у зручній формі розповість про хід посівної в кожному регіоні країни, а також дасть можливість порівняти результати з минулим роком. А ще ви можете дізнатися докладну інформацію щодо стану посівів озимих культур.

«Ми вже третій сезон продовжуємо вести цей проект, який став незамінним онлайн-інструментом для всіх учасників аграрного ринку — від сільгоспвиробника до трейдера. Наші користувачі можуть аналізувати площі за культурами, орієнтуватися яка з них є лідируючою по регіонах, а також порівнювати динаміку з минулим роком і прогнозувати свою роботу», — коментує головний редактор Latifundist.com Костянтин Ткаченко.

Все, що потрібно, щоб залишатися в курсі посівної кампанії, — перейти до онлайн-проекту «Посівна Онлайн 2017/18» і стежити за щоденними оновленнями.