6 квітня 2018, 12:35, ЗЗР

DuPont готується представити вітчизняному ринку новий фунгіцид Zorvec

На кількох ключових ринках фунгіцид Zorvec™ уже набув визнання як унікальний препарат, він довів ефективність контролю несправжньої борошнистої роси на виноградниках та фітофторозу на картоплі, роблячи ці культури більш сильними та продуктивними, повідомляють у сільськогосподарському підрозділі DowDuPont.

Секрет — у новому механізмі та тривалість дії. Системний рух та стійкість до опадів забезпечують винятковий захист рослин навіть у періоди інтенсивного росту культури, забезпечуючи неперевершену ефективність біологічної дії.

«Механізм дії, який надає Zorvec™, змінює правила гри і дає змогу виробничникам по-справжньому досягти більшої врожайності, підвищити якість та покращити продуктивність для отримання сильних рослин. Ефективна молекула Zorvec™ забезпечує феноменальний контроль за умови невеликої норми використання діючої речовини порівняно до інших існуючих продуктів», — зазначила Клара Серрано, керівник з маркетингу у регіоні EMEA, Corteva Agriscience™, сільськогосподарського підрозділу DowDuPont™.

У компанії з нетерпінням очікують розширення технології та можливостей нового препарату.