30 березня 2018, 11:42, Техніка

Техніка Versatile у господарствах вітчизняних аграріїв повністю готова до весняної посівної

Наразі у більшості регіонів ще лежить сніг, і нікому не секрет, що в нинішньому році у зв'язку із затяжною зимою посівна кампанія пройде в значно скорочені терміни задля максимального збереження вологи і забезпечення гарних врожаїв. У компанії переконані, враховуючи обставини важливо завчасно потурбуватись про техніку та готовність аграрії до проведення весняно-польових робіт, повідомляє Traktorist.ua.

«В нашому господарстві працює шість одиниць техніки Versatile: чотири комбайни та два трактори Versatile. З початку роботи техніки в господарстві телефонували сервісному відділу частенько, так як хотіли все гарно налаштувати і щоразу отримували вичерпні відповіді та допомогу. Так що стосовно відділу сервісу маємо тільки слова подяки», — каже Іван Михайлович гол. інженер, колективного сільськогосподарського підприємства в с. Михайлюки, (Луганська обл.).

Олексій Колотурський, генеральний директор Versatile наголошує, завдання номер один для компанії — забезпечити якісним сервісом усю гарантійну техніку в кожному регіоні, де вона працює.

«В нас поки один Аcros 585. Машина вже відпрацювала три сезони. При вчасному проведені ТО, заміні масел та фільтрів техніка працює безвідмовно. Окремо хочеться подякувати відділу сервісу компанії Версатайл Україна, майстрам своєї справи, що завжди надають слушні поради та якісне сервісне обслуговування», — повідомляє Юрій Іванович фермер с. Оріхів (Запорізької обл.).

Продаж та сервісне обслуговування техніки проводить і здійснює один і той самий дилер. Це дозволяє проводити більш якісну передпродажну підготовку техніки та її подальший супровід в роботі, а також збільшує відповідальність дилера перед клієнтом і виробником.

«На разі маємо два Аcros 530, комбайнам 8 та 10 років. Обслуговування завжди вчасне, хлопці відповідають на звернення в будь–який час доби, так що ми до сезону вже давно готові», — додає фермер Іван Григорович, (Дніпропетровської обл.).