30 березня 2018, 13:35, Техніка

Цеппелін Україна презентувала в Одесі фінські трактори Valtra

Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Насправді, ми повертаємо трактори Valtra в Україну. Партія цих машин була реалізована 10 років тому, і що цікаво вони до цих пір «в строю» та у гарному стані. Але зараз ми презентуємо повноцінний вихід бренду Valtra на наш ринок», — зазначив Антон Костирко, директор з маркетингу AGCO у Східній Європі.

В Одесі були представлені дві 195-сильні машини Т194. Трактори серії Т з трансмісією Powershift мають потужність двигуна від 150 до 250 к.с. і розраховані на виконання широкого спектру завдань у господарствах усіх типів.

Вони чудово справляються з функціями основного польового трактора у господарствах, площею до 1 тис. га, і чудово себе покажуть і на фермі, і на будівництві, і під час транспортних робіт.

«У різних регіонах України, і зокрема, в Кіровоградській, Полтавський, Одеській області дедалі більшої популярності набувають трактори Fendt. В господарствах їх охоче використовують завдяки високому комфорту роботи, економічності та підвищеній продуктивності цих машин. Особливо це стосується сегменту потужності понад 300 к.с. Відповідно, ми переконані, що у сегменті потужності від 150 до 250 к.с. трактори Valtra набудуть не меншою популярності», — вважає Андрій Король, керівник відділу продажу сільгосптехніки «Цеппелін Україна».

Він додав, що ці машини входять до дещо нижчого цінового сегменту, однак за якістю справедливо входять до техніки преміум-класу.

На заході були присутні фермери, які зацікавилися новою технікою.

«На сьогодні трактори Valtra лише зайшли на ринок, і завдяки сьогоднішній події я буду розуміти, що це за машини. Відповідно під час вибору нового трактора буду розглядати і цей варіант. Марку Fendt в Україні знають дуже добре, це техніка найвищого рівня надійності та функціоналу», — розповідає Богдан Кашуба, керівник ФГ «Кашуба ВГ».

Презентували Valtra разом із  Fendt 936 Vario,  Fendt 1050 Vario та Fendt 724 Vario в Одесі гучно — із пригощанням, офіційними виступами та концертною програмою.