28 березня 2018, 15:38, ЗЗР

ALFA Smart Agro встановила першу в Україні автоматичну лінію фасування ЗЗР

Управління автоматичною лінією фасування повністю комп’ютеризоване. Система самостійно розподіляє готовий продукт по каністрам в об’ємах з точністю до декількох грамів. Споживач може бути на 100% впевнений, що отримав рівно ту кількість препарату, яка зазначена на етикетці, повідомляють у прес-службі ALFA Smart Agro.

Важливо, що процес закупорювання наповненої тари відбувається в динаміці — роботизована «рука» встановлює та закручує кришки по мірі руху каністр, що значно пришвидшує виробничий процес.

Перша автоматична лінія фасування засобів захисту рослин на БЗПФ обслуговує виробництво водорозчинних концентратів (гербіцидів). Вона здійснює фасування продукції у тару об’ємом від 1 до 20 літрів. Її виробнича потужність в середньому становить 3600 літрів на годину. Найближчим часом аналогічна автоматична лінія фасування буде також встановлена у цеху з виробництва пестицидів у формі концентрації суспензій.

«Автоматичне фасування засобів захисту рослин — це насамперед покращення продукту для споживача. Мінімізуючи вплив людського фактора, БЗПФ гарантує аграріям ще вищу якість продукту, на рівні світових виробників», — наголошує Роман Шпаченко, директор Білоцерківського заводу препаративних форм.

Нагадаємо, Білоцерківський завод препаративних форм компанії ALFA Smart Agro з виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив був відкритий у 2016 році. На сьогоднішній день його виробничі потужності становлять 11,4 тисяч тонн на рік, що дозволяє забезпечити близько 15% потреб українського ринку.