27 березня 2018, 13:45, Техніка

Valtra має всі шанси завоювати титул найпопулярнішого тракторного бренду в Україні

Як зазначають у «Агроспейс», з середини березня відбувається поетапна презентація тракторів Valtra в дилерський центрах компанії в різних областях України, пише Traktorist.ua.

«Valtra  кращий трактор 2018 року в трьох номінаціях, а ми завжди ставимо собі ціль пропонувати нашим аграріям краще, що є у світовому машинобудуванні. А допомагає на в цьому наш головний партнер — світовий лідер сільгоспмашинобудування корпорація AGCO. Бренд Valtra вже затребуваний та буде одним з найбільш купованих в Україні. Техніка Valtra в лінійці «Агроспейс» в основному закриває сегмент тракторів 100–200 к.с., а на сьогоднішній день це той сегмент, що найбільш динамічно розвивається», — зазначив Василь Суховіїв, директор з продажів техніки компанії «Агроспейс».

На сьогоднішній день на українському ринку вже представлено дві моделі тракторів Valtra Т–серії: Т–194 (195 к.с.) та Т–234 Active (235 к.с.). В компанії не виключають, що наступними моделями можуть стати і інші силові моделі Т–серії та А–серія. Всі трактори Valtra оснащені двигунами AGCO Power, що виробляються в Фінляндії.

Загалом, передбачається, що основними користувачами тракторів Valtra стануть невеликі та середні фермерські господарства, у яких в обробітки значиться від 500 до 1 000 га.

В кінці минулого року сервісні фахівці «Агроспейс» пройшли тижневе навчання на заводі–виробнику тракторів Valtra, були присутніми на випробуваннях техніки, побачили весь виробничий ланцюг. Відповідно до рекомендацій заводу-виробника, між сервісний інтервал для тракторів Valtra — 600 мотогодин, та «Агроспейс» все ж таки рекомендує проводити планові ТО не рідше разу на 300 мотогодин, здебільшого у зв’язку з невисокою якістю пального в Україні.

Вартість тракторів залежить від комплектації та умов поставки, але по співвідношенню ціна–вартість це одна з кращих пропозицій на ринку.

«Ми пропонуємо безліч зручних фінансових схем для покупців техніки Valtra — це і кредит, і лізинг. «Агроспейс» співпрацює з усіма українськими банками, а також може запропонувати  ряд партнерських програм, що розроблені спільно з корпорацією AGCO та ведучими вітчизняними банками, а також лізинговими компаніями», — повідомляє Василь Суховіїв.

Трактори Valtra можуть поставлятись як у базовій комплектації, так і конструюватись індивідуально під потреби клієнта з будь–яким набором опцій. Існує окрема студія–ательє Valtra, яка може встановити  будь-яке додаткове обладнання для потреб клієнта та придати трактору ексклюзивний вигляд, і це абсолютна новація.

Серед базових опцій можна відзначити навігаційні системи, передній підресорний міст, пневмопідвіска передньої вісі та кабіни, підлокіття Smart Touch. Серед «продвинутих» опцій зазначимо передпусковий дизельний обігрівач з дистанційним управлінням за допомогою телефону.