19 березня 2018, 17:22, Техніка

Överum представила нове покоління плугів CX

Остання версія повністю навісного оборотного плуга, як і попередня модель, доступна з 3, 4 або 5 борознами для тракторів потужністю до 160 к.с., проте конструкція рами на моделі CX2 виконана з легшої та надміцної сталі, повідомляє Traktorist.com.

Як зазначають в Kongskilde Agriculture, завдяки цьому агрегат має легшу й міцнішу конструкцію з меншою кількістю зварених з’єднань та рухомих елементів. Така конструкція не тільки на 40% міцніша, а й забезпечує гарний кліренс для пожнивних залишків.

Нові високоякісні сталеві компоненти також використовуються для передачі потужності від передньої бабки на раму та для регулювання ширини передньої борозни. CX2 може працювати з ширшими борознами, які регулюються в 5 кроків з 35-55 см (в три кроки в попередній версії). Останні моделі можуть бути оснащені новим вирівнюючим гідроциліндром, який вирівнює плуг перед поворотом. Ця функція є стандартною для плугів з 5-ма борознами і рекомендується для моделей з 4-ма борознами, якщо їх ширина становить більше 45 см.

Модель CX2 може бути оснащена різними корпусами, наприклад, новим XLD та XSD (гратчастий), а моделі з додатковим фланцем пізніше можуть бути доступні з ще однією борозною. Захист від каміння включає зрізний болт або гідравлічне вимкнення.