16 березня 2018, 08:56, ЗЗР

Вітчизняний лідер з виробництва добрив та ЗЗР отримав європейську сертифікацію якості

13 березня представники компанії BUREAU VERITAS — світового лідера із незалежної сертифікації провели урочисте вручення сертифікатів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 та OHSAS 18001:2007 керівництву підприємства ТОВ «Фабрика агрохімікатів».

«Сьогодні ми маємо ще більше підстав впевнено стверджувати всьому світу, що наша продукція — якісна, бо вона — українська. Продукція, яку ми виробляємо, уже сьогодні зацікавила аграріїв у різних країнах, а отримання міжнародних сертифікатів робить її ще більш конкурентоспроможною на світовому ринку», — зазначив Володимир Ільченко, директор ТОВ «Фабрика агрохімікатів».

Це означає, що системи управління якістю, екологічного менеджменту та охорони праці ТОВ «Фабрика агрохімікатів» приведено у відповідність до вимог вище зазначених стандартів.

«Впровадження таких стандартів — досить складний і відповідальний крок в становленні успішної системи менеджменту кожного підприємства, незалежно від сфери діяльності і серед хімічних підприємств України зовсім небагато підприємств, хто спромігся на впровадження жорстких вимог міжнародних стандартів. Проте, така готовність свідчить не лише про належну якість виробництва, але й про високий рівень соціальної відповідальності виробника», — підсумував Дмитро Фєфєлов, представник компанії BUREAU VERITAS Ukraine.

Нагадаємо:

  • ISO 9001 — це система управління якістю, сертифікація за якою гарантує, що підприємство може випускати продукцію на стабільному рівні якості та постійно його підвищувати;
  • OHSAS 18001 — міжнародний стандарт системи менеджменту гігієни і безпеки праці;
  • ISO 14001 — означає, що виробник прагне мінімізувати власний негативний вплив на навколишнє середовище.