14 березня 2018, 08:21, ЗЗР

BASF представить нову інноваційну серію засобів захисту рослин

Наразі препарати перебувають на останньому етапі дослідних випробувань, повідомляють у прес-службі компанії, при цьому за прогнозами BASF, максимальний об’єм продажів до 2027 року досягне 3,5 млрд євро.

Компанія готує запуск новітнього фунгіцидного препарату Revysol® — першого продукту з діючою речовиною Ізопропанол-азол, який завдяки унікальній біологічній ефективності продемонструє новий рівень контролю над хворобами. Препарат стане особливим рішенням в управлінні резистентністю таких як зернові, соя та кукурудза.

Також компанія планує вивести на ринок два нові гербіциди, спеціально розроблені для боротьби зі стійкими злаковими бур’янами, система захисту рису — Provisia™ дозволить краще контролювати бур’яни, і планується до запуску протягом сезону 2018 в США.

Для покращення контролю над шкідниками, BASF удосконалив свій портфель інсектицидів, прикладом є Inscalis® — нова діюча речовина, розроблена спільно з японською компанією Meiji Seika Pharma Co. Ltd. Продукт на її основі забезпечить захист широкого кола сільськогосподарських культур від комах-шкідників. Ще одна новинка — інсектицид Broflanilide® — призначений для контролю комах-шкідників: жуків та гусениць на спеціальних і зернових культурах, препарат також можна буде застосовувати в якості протруйника насіння.

Для задоволення зростаючого попиту на біологічні препарати, впродовж наступного десятиріччя BASF планує вивести на ринок біологічний інсектицид Velifer®, який має широкий спектр застосування проти шкодочинних об’єктів і може бути використаний для інтегрованого управління шкідниками (IPM). Також зазначається, що на ринку Європи та Південної Америки з’явиться інгібітор Limus®.

Окрім цього, BASF також розвиває цифрові інновації для підтримки агрономічних рішень, випускаючи одразу три нові інструменти: Maglis® Клієнт Навігатор, Maglis® Farm Navigator, які дозволять оптимізувати процеси у господарствах та інструмент Maglis® Agronomic Advice, що дозволить здійснювати оцінку агрономічних ризиків та надасть аграріям комплексну інформацію про ринок засобів захисту рослин.