13 березня 2018, 15:30, Техніка

В Україну завезли першу сівалку Lemken Azurit 9

Про це повідомив Артем Калашник генеральний директор «Лемкен-Україна» пише Traktorist.ua.  

Перша сівалка 8-рядна з монобункером під насіння та фронтальним баком для добрив Solitair 23. Наступна сівалка, яку планують завезти в Україну, буде також 8-рядна з баком Solitair 25 і передпосівною підготовкою Zirkon. Обидві сівалки призначені для посіву кукурудзи.

«Другу сівалку ми очікуємо найближчими тижнями, щоб до кінця квітня обидві вже були Україні, щоб встигнути їх зібрати і провести до 30 демонстрацій», — повідомляє Артем Калашник.

Вперше сівалку Lemken Azurit 9 було презентовано на Agritechnica 2015. А у 2017 році на цій же виставці у Ганновері агрегат отримав звання «Машина року».

«На той час український ринок не був готовий прийняти цю сівалку. По-перше, сама технологія мала бути відшліфованою і детальніше дослідженою. По-друге, ця машина не йшла в серійне виробництво, а були лише прототипи. По-третє, ні дилери, ні «Лемкен-Україна» не були підготовлені для того, щоб обслуговувати, вводити в експлуатацію. А з цього року наші дилери проходили навчання, щоб з наступного року забезпечувати якісний сервіс цих сівалок», — коментує спеціаліст із підтримки продажів «Лемкен-Україна» Олександр Киянець.

Lemken — німецька якість, перевірена Україною: враження з Agritechnica 2017
Читати по темі

Першу сівалку відвантажили у дилера німецької компанії — підприємства «Компанія Агро-Темп» в Обухові. Поки що продаж сівалки Azurit 9 закритий. Початок продажів планується у 2019 року.