12 січня 2017, 13:31, Світ

DuPont Pioneer оголосив переможців Конкурсу врожайності Національної асоціації виробників кукурудзи (США)

«Наші переможці 2016 року продемонстрували, що тривалі інвестиції в генетику насіння в поєднанні з неперевершеною підтримкою команди професіоналів Pioneer допомагають виробникам досягати максимальної продуктивності. Успіхи в нашій дослідницькій програмі кукурудзи приносять більш високий рівень генетичної вигоди для клієнтів. У поєднанні зі збільшенням локального тестування ми досягаємо поліпшення врожайності для виробників по всьому кукурудзяному поясу», — говорить віце-президент DuPont Pioneer, регіональний директор по США і Канаді Стів Рено.

Десятки гібридів кукурудзи бренду Pioneer добре зарекомендували себе в конкурсі врожайності 2016 року. Бренд Pioneer P1197 лідирував у списку переможців, завоювавши 69 штатних і дві національні нагороди.

Конкурс врожайності НАВК — це щорічне змагання серед виробників кукурудзи в США, метою якого є капіталізація високогенетичного потенціалу врожайності сучасних гібридів кукурудзи. Він також сприяє розвитку стійких нових та інноваційних методів управління, які призводять до підвищення врожайності. Виробники змагаються в шести класах виробництва кукурудзи: два — для незрошуваних, два — для no-till/strip till незрошуваних, один — для no-till/strip till зрошуваних і один — для зрошуваних земель.

«Ми особливо пишаємося показниками сімейства бренду Pioneer P1197 в конкурсі врожайності. Крім того, врожайність P1197 дозволила отримати додатково понад 5 центнерів з кожного гектара на 1600 фермерських полях з 6000, де цей гібрид вирощувався в порівнянні з іншими. Вітаємо переможців Pioneer в конкурсі врожайності. Наші клієнти спостерігають відмінні результати врожайності з цими продуктами, і будуть бачити ще більший успіх з нашими новими продуктами, які ми будемо пропонувати в майбутньому», — сказав Стів Рено.

Щоб ознайомитися зі списком національних переможців, показниками врожайності і списком продуктів, відвідайте pioneer.com/ncga