20 лютого 2018, 16:23, Україна

Не пропустіть — запрошуємо на перший аграрний кінопоказ

Тому зустрічайте від творців «неєстєствєнного запаха цитрусових» прем’єрний кінопоказ короткометражних фільмів про аграріїв, який відбудеться в імпровізованому кінотеатрі на виставці АгроВесна 2018 (стенд 2А312).

Щойно відчуєте запах попкорну — ви на правильному шляху! Приходьте до нас дивитися кіно на крутезних пуфах, тільки попкорном не хрумкайте надто голосно:)

Ми також подбали, щоб ви не пішли без стильних аграрних штучок — на стенді буде працювати славнозвісний Латіфундімаг.

Спонсори кінопоказу

Zernovoz.in.ua — інтернет-сервіс для фрахту та управління автоперевезеннями. Він же спонсор попокорну. Завдяки цьому ресурсу ваше зерно не перетвориться на поживу для кіноманів, доки ви довезете його до порту.
Спонсором крісел-мішків виступає Traktorist.ua — онлайн-біржа сільгосптехніки, завдяки якій можна продати та купити будь-яку техніку, лежачи на дивані.

SuperAgronom.com — сайт, що є у закладках в більшості агрономів, на якому є база пестицидів, насіння, добрив, а також дослідження та досвід колег із професії.

Elevatorist.com — сайт для тих, хто має залізні нерви та сталеві силоси. А якщо без жартів — для тих, хто працює у галузі зберігання, доробки, трейдингу та логістики зерна.

Режисерами та продюсерами наших фільмів є наші друзі та партнери - Kurkul.com та «Перший Український Міжнародний банк» (ПУМб).