2 лютого 2018, 17:14, Техніка

Суффле Агро презентувала українському ринку нові сівалки SKY

Зокрема французька компанія презентує пневматичні сівалки MaxiDrill та EasyDrill, повідомляє Traktorist.ua.

Сівалка MaxiDrill призначена для роботи в екстремальних умовах. Завдяки конструкторським рішенням ця сівалка може сіяти у вологий ґрунт з більшою кількістю пожнивних решток за різними технологіями. Цей агрегат поєднує у собі обробіток ґрунту та посів. Перевагою MaxiDrill є пропускна здатність, яка набагато більша, ніж у сівалок на ринку, та дискпланкерна система, яка зміщена між собою більше, ніж на 52 см. Система складається з 2-3 частин в залежності від розміру. Сівалка має спеціальні транспортні колеса, що дозволяє перевозити її навіть завантажену.

Сівалка EasyDrill призначена для роботи по пожнивних рештках, мульчі та по класичній технології. Це залежить від налаштування кожної секції. Сівалка пропонується у поєднанні з технологією SOILTEQ — це посів сидеральних культур для збереження вологи, накопичення азоту. Сівалка може висівати 3 культури одночасно чи з мікродобривами на дві різні глибини.

Сівалки SKY виготовляють на заводі Sulky у Франції. Офіційна презентація стратегії продажів сівалок від Суффле Агро відбудеться 8 лютого у Львові під час зимового семінару компанії.