23 січня 2018, 18:01, Техніка

Househam Sprayers презентував 4 обприскувачі на LAMMA 2018

Про це в коментарі повідомив менеджер з експорту Househam Sprayers Андрій Ботнарі.

«Найсвіжіша новинка компанії Househam —обприскувач Predator, його ми презентували вперше на виставці Cereals в червні. Ця модель є апогеєм інженерної думки нашого заводу, весь досвід отриманий за більш ніж 30 років виробництва обприскувачів ми втілили в моделі Predator (англ. Хижак). Крім, всіх сучасних, опцій без яких уже важко уявити процесу обприскування, ця машина має ряд нововведення, який далеко не всі можуть запропонувати, наприклад індивідуальний контроль і автоматичний вибір розпилювачів, також унікальна пневмогідравлічні підвіска обприскувача» — зазначив Андрій Ботнарі.

Househam Spirit — самохідний обприскувач для господарств малого і середнього розміру, обсяг бака 3 тис. 200 л, Двигун 140 л. с. Самохідні обприскувачі Merlin мають поліпшену кабіну, контролер TMC дозволяє стежити за всіма функціями обприскувача, не тільки з кабіни обприскувача, а й в режимі реального часу перебуваючи в офісі. Таким чином, Househam може запропонувати обприскувач, для будь-якого фермера і будь-якої кишені.

Househam — провідний виробник самохідних, причіпних і навісних обприскувачів у Великобританії. Компанія була заснована в 1985 році і завдяки високій якості продукції швидко завоювала провідні позиції в сфері обприскувачів. Зараз компанія випускає лише самохідні обприскувачі.