29 грудня 2017, 14:09, Технології

Стартував другий сезон АгроПолігону: 100 технологій на одній карті

АгроПолігон — база даних для агрономів і фермерів, у якій зібрано понад 100 технологічних карт під різні культури. Також в рамках проекту відслідковується технологія на 10 полях-онлайн з моменту сівби до самої збиральної.

«У першому сезоні АгроПолігону ми аналізували 10 полів-онлайн, на які регулярно виїжджали, детально описували технологію і стан посівів. Крім того, ми зібрали технологічні карти кожного підприємства в АгроЕкспедиції. Вивчивши технологічні карти, користувач може перейти в матеріал і почитати про технології та підприємстві докладніше, з коментарями колег-практиків. У другому сезоні ми зібрали всі напрацювання в одному місці », — прокоментувала Яна Красновська, керівник видання проекту SuperAgronom.com.

Для зручності користувачів тепер усі технології представлені на карті. Спеціальні фільтри дають змогу вибрати потрібний користувачеві регіон або тип ґрунту, відстежувати певні культури або переглянути результати, залежно від способу обробки ґрунту, вибору ЗЗР, насіннєвого матеріалу або техніки.

«Знання — одне з небагатьох благ у цьому світі, які примножуються, коли ними діляться. Розвивайте проект разом із нами, оцінюйте, переймайте корисні «технологічні фішки», — закликає Анастасія Комарова, менеджер проекту.

Чи готові ділитися власним досвідом?

Запрошуйте до себе «АгроПолігон».

+380932564114

Комарова Анастасія

Менеджер проекту АгроПолігон