22 грудня 2017, 08:45, Добрива

Цього року заводи Ostchem виробили 1,5 млн тонн міндобрив

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Group DF.

«За 11 місяців 2017 років зо три заводи з виробництва мінеральних добрив Ostchem (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF) — Черкаський «Азот», «Рівнеазот» і Сєвєродонецьке об'єднання «Азот» — справили 1,48 млн тонн азотних добрив для українського АПК. Завдяки підтримки з боку уряду, і в тому числі введенню МЕРТ антидемпінгових мит щодо деяких російських виробників добрив, холдингу Ostchem з червня 2017 роки після тривалого простою вдалося запустити заводи і відновити виробництво добрив», — йдеться у повідомленні.

В даний час заводи Ostchem продовжують працювати в нормальному режимі і вже почали підготовку до весняної посівної кампанії 2018 року, так як забезпечення українських аграріїв для підприємств Ostchem як і раніше залишається пріоритетом номер один.

«За оцінками аналітичного департаменту Ostchem, до весняної посівної 2018 року заводи Ostchem готові виробити близько 2,5 млн тонн добрив, чого повинно бути достатньо для задоволення потреб українського АПК», — йдеться в повідомленні.