19 грудня 2017, 17:45, Україна

Компанія «Агросем» організувала свято Миколая для дітей українських аграріїв

У компанії переконані, подібні заходи допоможуть дітлахам зрозуміти, як працюють їх батьки — українські аграрії і можливо саме такі заходи стануть першим кроком у виборі майбутньої професії, повідомляє прес-служба компанії.

Чи не найбільший захват у гостів свята викликали точні масштабні моделі сільськогосподарської техніки, від компанії John Deere. Надійде час і хтось з них обов’язково стане справжнім чудотворцем українських полів. І вони точно знатимуть, де шукати надійних партнерів.

«У «Агросем» склалися близькі, майже сімейні стосунки з нашими партнерами, тому нам так важливо порадувати дітей наших партнерів у цей день, подарувати їм якомога більше позитивних емоцій. Вітаємо із цим чудовим святом наших колег-аграріїв та всю Україну», — розповіла Ксенія Снєгєрьова, керівник регіонального структурного підрозділу в м. Львів.

У компанії вважають вкрай важливим проводити такі зустрічі, адже серед пріоритетів «Агросем» — не тільки розвиток успішного бізнесу. Компанія займається багатьма соціальними проектами.